Кілька днів тому, а саме 30 вересня, весь світ дістав запаси попкорну і вмостився дивитися виступ Путіна, який приймав рішення про входження окупованих територій України до складу РФ. Так би мовити, «обробляв» результати псевдореферендумів.

І це в той час, коли Україна активно проводить контрнаступ та звільняє території від рашистських загарбників. У мережі навіть жартують, що звільнений Лиман цілих 12 годин пробув у складі РФ. Але фронт – це одне, а необхідність створити картинку для росіян із глибинок – зовсім інше. Тому було організовано навіть концерт на Червоній площі, на який зігнали бюджетників з усієї Москви.

Загальні плани концерту мають масштабний вигляд. За відчуттями, там зібралася вся столиця, і навіть передмістя з Подільська та Кашири під'їхало.

Скріншот з YouTube

Але за великих планів видно, що людей прийшло (скоріше навіть привезли) дуже мало, між людьми надто багато простору.

Скріншот з YouTube

Очевидно, що людям ці заходи не до душі, адже складно назвати «братовбивчу» війну приводом для свята.

Але «картинку» створили непогану. Для звичайного обивателя російської глибинки ця історія звучить дуже масштабно – їм показали так, як вигідно Путіну, що, мовляв, його всі підтримують.

На підтвердження фейковості даного концерту є відео, яке гуляє в Telegram-каналах, де знято реакцію глядачів на концерті. Насправді ніхто там не кричав, ніхто не плескав. Вигляд убогий, але публіка «схаває».

Читайте також: