Цілком можливо, що справжнього Путіна або немає, або його з якихось причин уже давно не показують людям. Це може підтверджуватись поведінкою світових лідерів, які останнім часом демонстративно принижують російського президента, змушуючи його чекати на зустрічі.

Як повідомляє УНІАН , таким припущенням поділився представник прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у програмі "Аргумент".

"Коли всі президенти на самітах змушують Путіна чекати і таким чином демонструють своє ставлення до цієї конкретної постаті, яка стоїть на сцені. Можливо, ім'я на увазі, що це не та людина, яка за себе видає", - йдеться у повідомленні.

За його словами, є ймовірність, що тієї людини, яку звикли вважати Путіним, останнім часом не видно.

"Важливо розуміти, що Путін – це зараз збірний образ, це режим, це певна колективна система. І все більше в цій колективній системі важить не сам диктатор чи той, хто видає себе за нього, а коло людей, яке стоїть за ним – це старі номенклатурники, силовики та спецслужби минулих поколінь. Це люди, які сумують за радянським союзом, за методами СРСР, які не розуміють сучасного світу, які загнали себе в конспірологію і живуть у паралельному світі", - підсумував Юсов.

Читайте також:

Путіну вже добігає кінця, Україна візьме собі російські області. З'явився прогноз

До Росії більше не повернуться: Пугачова та Галкін показали росіянам, як треба валити з країни

Введіть місто: з'явилася інтерактивна карта ядерного вибуху. Можна переглянути наслідки