Хімічну зброю заборонено використовувати під час воєнних дій у цивілізованих країнах. Але Росія – країна навпаки, її хімічна зброя – це слова, пропаганда і божевілля. І воно передалося Білорусі.

Так, у Білорусі жінок закликали терміново народжувати хлопчиків. Про це заявив прем'єр-міністр країни Роман Головченко, повідомляє Telegram-канал «Адвокат Права».

Чиновник закликав білоруських жінок народжувати раз на рік. За словами Головченка, народжувати потрібно для економіки, і через виклики зовнішнього поля, очевидно, натякаючи на війну в Україні. Простими словами, білорусів закликають «працювати» над гарматним м'ясом для Путіна. Найбожевільніше, що прем'єр-міністр просить народжувати хлопчиків. Очевидно, у чиновника проблеми із середньою освітою, і він не розуміє елементарних основ генетики, і постулат про хромосому Х та Y; як і те, що запланувати стать дитини в принципі не є можливим, і вже тим більше це ніяк не залежить від жінок.

Якщо раніше путінські посіпаки хотіли експлуатувати тільки чоловіків, то тепер взялися і за жінок. Їм ніщо не заважає оголосити «спеціальну демографічну операцію» та обкласти жінок шаленими податками, якщо вони відмовляться народжувати. Цей випадок – найвищий ступінь путінізму, на який тільки здатні сучасні пропутинські чиновники.

Скріншот з Telegram-каналу Адвокат Права

Читайте також: