Частина російських військових усвідомила, що ця війна була штучно створена хворим на голову президентом РФ, який вважає себе імператором і хоче, щоб його коронував увесь світ.

Солдати також розуміють і те, що вижити їм у війні з Україною практично неможливо, адже українці набагато краще озброєні та розлючені через всі ті звірства, які окупаційні війська чинили та чинять на святій українській землі.

А тому багато хто хотів би здасться в полон, але не всі мають таку можливість. Наприклад, зараз відбувається звільнення Лимана, що на Донеччині. Українські війська загнали російських Ванюш до котлу, не даючи їм шансів на відступ, не кажучи про перемогу. У зв'язку з цим українське вище військове керівництво пропонує окупанту здатися.

Лісами та дорогами їздять військові машини з гучномовцями, і пропонують росіянам здатися в полон. На записі звучить приємний молодий жіночий голос, котрий закликає ворогів скласти зброю. Також, у повідомленні йдеться, що Лиман оточений і можливості вибратися у російських солдатів немає. У той же час, у записі звучить меседж, що російській владі, яка використовує солдатів як «гарматного м'яса», немає справи до життів своїх воїнів; на відміну від їх сімей.

Загалом, дуже правильні слова та сама технологія. Смерті чужих дітей на українській землі не дають радості українцям. Але полон у цій ситуації є єдиним виходом, щоб залишити Україну живим.

Відео взято з Telegram-каналу "Коридор ОП".

Читайте також: