Сьогодні, 30 вересня, у багатьох телеграм-каналах поширюються повідомлення про те, що народна артистка СРСР Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство.

Так, у розпорядженні журналістів опинилося фото ізраїльського паспорта ("даркона"), що нібито належить Пугачовій. Судячи з знімку, паспорт було видано ще у травні 2022 року і дійсним один рік – звичайна практика для нових репатріантів.

Журналісти стверджують, що справжність паспорта начебто підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників.

Однак офіційного підтвердження цієї інформації немає.

До речі, щодо того, що Алла Борисівна 29 вересня залишила Росію та поїхала до Ізраїлю, висловився зірковий адвокат Олександр Бенхін. На думку юриста, Примадонна справді могла отримати громадянство Ізраїлю. Крім того, юрист заявив, що Пугачова має повну свободу пересування, через що артистка "вільна пересуватися, куди вона хоче".

"У її чоловіка Галкіна є єврейське коріння, і він їздив з нею цього літа до Ізраїлю, тому що там йому надали громадянство. А вона як дружина, офіційна дружина, швидше за все, теж отримала", - пояснив Бенхін.

Зазначимо, що чутки про те, що Алла Пугачова набула громадянства Ізраїлю, ходили вже кілька місяців.

Після початку війни в Україні співачка та її чоловік, гуморист та стендап-комік Максим Галкін публічно засудили вторгнення. Галкін висміював російських пропагандистів та влади під час своїх концертів.

Читайте також:

Вже дістали: Алла Пугачова все ж таки разом з дітьми покинула Росію

Галкін із Пугачовою позаздрять: Андрій Данилко розкрив романтику з Лаймою Вайкуле. Гарна пара. Фото

Чому Пугачова загрожувала пальцем біля труни Горбачова і що вона йому сказала