Український чорнозем відомий усьому світу своїми чудовими якостями, які дозволяють виростити добрий чисельний урожай.

Фермери звикли удобрювати і без того хороший ґрунт, щоб він не втрачав своїх властивостей, а навіть з роками ставав кращим. І ось настало 24 лютого, і тоді українські землероби вирішили, що цього року удобрювати не треба, воно якось удобриться.

Нині ж у мережі активно поширюється інформація, що диктатор Путін вирішив відправити до Білорусі 20 тисяч свіжомобілізованих громадян РФ. Докладніше про це інформує УНІАН, посилаючись на заяву заступника міністра оборони Ганни Маляр. Як кажуть, нове добриво вирішило покращити стан ґрунту у північно-західних регіонах України.

Повідомляється, що для розміщення російських військових планують використовувати військові фонди, цивільні будинки, склади, ангари та приміщення кинутих сільськогосподарських підприємств.

Ганна Маляр зазначила, що росіяни після збільшення штату використовуватимуть військову техніку зі складів у Білорусі та зняту зі зберігання до РФ, а для транспортування військових використовуватимуться цивільні вантажні та легкові автомобілі.

Розвідники стверджують, що Лукашенко дав указ усіляко сприяти мобілізації росіян, які нещодавно прибули на територію країни.

Читайте також: