Українці чудово пам'ятають той час перед початком повномасштабного вторгнення РФ до України, коли відбувалася масова евакуація іноземних посольств. Це й лякало, і не лякало одночасно. Було тривожно, але терпимо, адже багато хто до кінця не вірив у ймовірність війни.

Ще тривожніше стало тоді, коли європейські країни просили своїх громадян залишити територію України. Це говорило багато про що.

І тепер дуже смішно спостерігати, як те саме відбувається в Росії – закон бумеранга в дії. І перша країна, яка почала бити на сполох, стала Америка.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Джерело повідомляє, що заклики дипломатів пов'язують із оголошенням мобілізації у Російській Федерації. У них є всі підстави вважати, що російська влада планує оголосити мобілізацію громадян із подвійним громадянством. А в Росії, скажемо прямо, таких дуже багато, особливо з американським.

У зв'язку з цим, американське посольство у Москві просить своїх громадян, які з якихось причин перебувають у РФ, терміново залишити країну. Зауважено, що зробити це можна комерційними рейсами, а також автобусом та поїздами. Повідомляється, що залишити РФ потрібно в найкоротші терміни, поки влада країни не вирішила обмежити виїзд.

Читайте також: