21 вересня президент Росії Володимир Путін підписав указ про часткову мобілізацію. Згідно з ним, колишні військові, які мають військово-облікові спеціальності або бойовий досвід, повинні вирушити в Україну, щоб поповнити ряди "гарматного м'яса". Влада Пермського краю прозвітувала про мобілізованих співвітчизників і спровокувала в одній родині трагедію.

Так, мешканка села Барда Пермського краю прямим ударом у серце позбавила життя своєї шестирічної дочки. Усвідомивши, що вона накоїв, жінка спробувала вбити себе, проте її вчасно госпіталізували та прооперували.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

За версією Telegram-каналу "Обережно, новини", жінка посварилася з чоловіком, якого раніше мобілізували.

Так, мешканка села Барда, де мешкають менше 10 тисяч людей, вела спільне господарство та виховувала двох дітей разом із 29-річним чоловіком Раміном, який працював бурильником на нафтовій свердловині.

За версією правоохоронців, минулими вихідними жінка випила разом із чоловіком, між ними почалася сварка, оскільки "дівчина не хотіла відпускати чоловіка на Україну", який "близько десяти років тому служив у розвідці".

Після цього підозрювана зайшла до кімнати доньки 2016 року народження і завдала того смертельного удару ножем в область серця.

За фактом інциденту СК порушив кримінальну справу щодо вбивства малолітнього (п. "в" ч. 2 ст. 105 КК). За даними слідства, раніше підозрювана двічі намагалася звести рахунки із життям.

Читайте також:

Зовсім погано: Путін має намір запровадити військовий стан у Росії та заборонити виїзд чоловіків

Путін одразу після мобілізації підвищив собі зарплату. Премії дали і урядовцям. Як вам Росія?

Казахи почали мстити росіянам, які тікають від мобілізації. Відео