Насправді найхоробрішими і гідними у всій Російській Федерації виявилися дагестанці.

Після оголошення Володимиром Путіним часткової мобілізації дагестанці замислилися, а навіщо їм чужа далека війна? Навіщо їхати вмирати за Путіна, суто довіряючи його словам і сліпо вірячи, що Батьківщина в небезпеці? Задумалися, озвучили свої претензії, отримали кілька палиць від поліції та скипіли. Скипіли так, що підпалять перші смолоскипи, які згодом спалять усю Російську Федерацію та звільнять народи, які ув'язнені в цю «імперію».

У мережі активізувався рух «Утро Дагестана», які об'єднують і курирують тих, хто вирішив піти в партизанський рух проти свавілля Путіна та його ставлеників. Більше того, люди виходять на мітинги, а поліція намагається їх розігнати, посадити, видати повістки.

Але 26 вересня завдання та цілі було чітко визначено та викладено. Дагестанський партизанський рух сформувався і готовий діяти.

Насамперед куратори повідомляють, що їхньою метою є не люди, а інфраструктурні об'єкти держави. Ні солдати, ні поліцейські, ні органи влади. Лише те, що можна підпалити, зіпсувати, знищити. Зброю при цьому не використовуватимуть, тільки матеріали, які необхідні для підпаду. Також рекомендується нікому взагалі не говорити про бажання партизанити і йти на справу без телефону, прикриваючи обличчя. Паралельно було повідомлено про створення бота в Telegram, який координуватиме та даватиме завдання.

Кавказ повстав та оголосив Путіну свою війну. І це стане крахом його імперії, що не відбулася.

Читайте також: