А казахи, як і грузини, добре пам'ятають те погане, що їм зробили росіяни. Вони впускають їх на свою територію, поки ті біжать із підтиснутими хвостами від часткової мобілізації, але тролитимуть росіян і реготатимуть.

Наприклад, всім відомий факт, що росіяни охоче здають квартири «людям слов'янської зовнішності». А отже казахи, як представники тюркських народів, часто просто не можуть винайняти житло. Хоча законодавство РФ нібито забороняє обмежувати у правах людей будь-якої національності (ну тільки українців можна, і напасти на них можна, і вбивати), факт залишається фактом – казахам рідко хтось здає житлоплощу.

І тепер, коли бравий російський мужик тікає від кирзового чобота військкома, казахи вирішили згадати колишні образи на російських орендодавців. Адже зараз саме росіяни – основні квартиронаймачі у Казахстані.

У мережі гуляє кілька відео, де казахи тролять росіян за те, що ті здавали квартири лише слов'янам. Один із чоловіків навіть показує карту реверс із гри УНО, яка означає «переклад на тебе».

Читайте також: