Українці захоплені тим, що зараз відбувається у Росії. Чоловіки метушаться, думають, як відмазатись, а Путін їм раз – і термін за неявку. Жінки ридають, діти плачуть, чоловіки з горя п'ють – ось він, розвал путінської імперії, що не відбулася.

І якщо вдень росіяни перебіжками ховаються від патрулів та людей у ​​формі, то вночі видихають – вони у своєму маленькому світі, куди злий дядько військовий комісар не залізе. Головне, не вмикати світло у квартирі, щоб з вулиці конвой не зрозумів, що вдома хтось є.

Але й на цей випадок у хитрих пузатих полковників є план – вони відправляють роздавати повістки жінок.

Так, у мережі гуляє відео, на якому видно, що група жінок об 11 годині вечора ходить по квартирах і роздає повістки. Більше того, вони кілька разів обходять одні й ті ж квартири, а горді господині не впускають жінок з червоними пов'язками (як дружинники в СРСР) у свої житла і прикривають своїх чоловіків. Виглядає все убого, особливо, якщо зважати на те, що повістки роздають педагоги, по обличчю яких видно, що і їх змусили займатися цією невдячною справою. Але це ще не найдивовижніше - згідно з порядком денним, протягом 2 годин призовник зобов'язаний з'явитися у військкомат, а це вже вночі. Виходить, через провал мобілізації, військкомати працюють навіть ночами, мабуть патрулі серед ночі відловлюють чоловіків призовного віку і «пакують» на війну.

Добре жити у Росії. Можна пішки до військкомату піти, можна на «пазику» доїхати, а можна з вчителькою молодшої школи піти за ручку здаватися військовому комісару.

Читайте також: