"Друга армія світу" виявилася купкою бомжів у гумових галошах, які унітаз не можуть відрізнити від раковини. Вони пили, смітили, знищували, грабували, вбивали і знущалися з людей, вони показали, який насправді «російський світ» за брудною кухонною фіранкою – гнилий, протухлий, садистський.

І така невмита Росія вирішила, що може диктувати всьому світу свої правила, узаконити свавілля, окупувати чужу землю. Точніше вирішила одна людина, яка вважає себе царем - імператором скотарні.

Після оголошення Путіним часткової всеросійської мобілізації в мережі почали з'являтися все частіше відео, які демонструють відправку призовників на фронт. Ці відео спливли скрізь, наче по клацанню. У ньому вся правда про цю «другу армію» - романтика п'яного угару, з легким душком тухлих дірявих шкарпеток і поролонових бронежилетів.

На одному з таких відео показано, як військові п'ють на доріжку, справляють природну потребу, курять, матюкаються. Усі вони – обличчя російської армії, її командування, обличчя громадянського суспільства. Люди на відео щасливі – вони їдуть грабувати та вбивати, руйнувати та окупувати.

Так що настав час ховати мультиварки та кавоварки. І не тому, що вони можуть прийти в наші світлі та чисті міста. А щоб не податися спокусі поїхати на фронт і запустити цю шайтан-машину в голову першому російському мужику, що трапився на шляху.

Читайте також: