Власне, з того часу нічого не змінилося, адже навіть диктатор Путін тримає сумнівні козирі під столом, брехливо вмовляючи росіян податись мобілізації, щоб захистити своє гнилий самолюбство.

Адже публічно було заявлено про 300 тисяч призовників, а насправді головний рашист вирішив занапастити долі мільйона чоловіків із Росії. Обдурив майже всіх, крім західної агентури, яка швидко «злила» умови сьомого, «засекреченого» пункту указу про часткову мобілізацію громадян РФ.

Масовий опір поки що не зародився серед росіян. Вони все ще під впливом 25-го кадру, який останні 8 років вливав у вуха та очі дурман. Міфічні нацисти, зарубіжні фашисти, рожеві єдинороги та лісові ельфи – вони захопили всю Україну і пішли пережовувати Донбас, щоб дістатися своєї головної мети – забитого села під Улан-Уде та могутнього села Букукун на шаленому Забайкаллі. Весь світ хоче поглинути велику Расєю і робить це руками українців.

Хоча деякі громадяни таки приходять до себе, і розуміють, що відбувається. Поки що це все на етапі лінивого самопізнання, але прогрес уже в наявності. Характерною особливістю тих, хто почав розуміти, що його кинули, є наявність інтелекту, а тому сподіватися на масовий характер протестів не доводиться. Особливо тверезо мислячими стали чоловіки, які різко зрозуміли, що мобілізація – це велика така м'ясорубка, яка на тлі ленд-лізу буде настільки масштабною та жахливою, що по суті й нацисти вимерли в далекому 1945, і єдинороги залишилися десь на плакатах у дочки кімнаті.

Дедалі частіше за останню добу росіяни знімають відео, як відмовляються від отримання повісток до військкомату. Реалії на Росії такі, що повістка – це пряма дорога на фронт, навіть без медкомісії. А тому брати до рук цей проклятий корінець не можна. І це всього лише через добу. Військори дійшли до того, що просто посеред дороги гальмують авто і намагаються всунути треклятий папірець.

А російський чоловік помирати не хоче. Російський мужик хоче пиво, телевізор та матч ЦСКА в якомусь Урюпінську. А українські чоловіки до Різдва хочуть вигнати кожного окупанта, щоб спокійно відзначити за сімейним столом свято десь у Маріуполі. У кого мотивація сильніша, хто хоче швидше пропустити м'ясо через м'ясорубку?

Але повістки вже надруковані, а значить, рахунок пішов на тижні.

Читайте також: