19 вересня 2022 року в каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку було поховано Єлизавету II, монарха, яка правила Британією довгих 70 років. На церемонії були присутні близько 500 закордонних високопоставлених гостей, включно з світовими лідерами та іншими представниками держав. Був серед них і Президент Вірменії Ваагн Хачатурян, якого всі запам'ятали через неприпустиму витівку.

Стало відомо, що Президент Вірменії Ваагн Хачатурян під час церемонії прощання з королевою Великобританії Єлизаветою II сфотографувався біля її труни у Вестмінстерському палаці в Лондоні.

Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі таблоїду The Sun.

Так, на відео потрапив момент, як Хачатурян підходить до підніжжя труни, проглядається з помічником, після чого той крадькома робить знімок на телефон у той момент, коли президент Вірменії схиляє голову.

У статті на сайті The Sun Хачатуряна назвали "близьким соратником божевільного Володимира" [Путіна, президента РФ]. Видання зазначає, що правила забороняють робити фотографування всередині Вестмінстерського палацу, про що кожного відвідувача інформують заздалегідь.

Видання повідомляє, що поведінка президента Вірменії обурила співробітників палацу.

Читайте також:

Будьте дуже обережні: COVID-19 швидко поширюється в Україні

Росія терміново виводить підводні човни із Криму: побоюються удару України

Щось пішло не так: у Путіна вже хвалять НАТО і заздрять американським озброєнням