McDonald's вперше з початку війни відкрився у Києві. Так, з 20 вересня відкрито "Маки" за такими адресами:

  • проспект Бажана, 3-В (м. "Харківська");
  • улица Гришко, 7 (м. "Позняки");
  • проспект Гагарина, 2-А (Дарница).

Графік роботи McDonald's в Україні під час воєнного стану – з 9:00 до 21:00. Винятком можуть бути ресторани у торгових центрах, де графік буде погоджений із самими ТЦ. Також усі заклади закриватимуться під час повітряної тривоги.

Відомо, що протягом тижня будуть відкриті ще 7 закладів у Києві та кілька – на західній частині країни, а McDrive, експрес-вікна та зали відкриються у жовтні, сказано у пресрелізі компанії.

При цьому після поновлення роботи McDonald's у Києві помітно зросли ціни на страви, якщо порівнювати їх із довоєнними часами. Так, якщо до війни гамбургер коштував 28 гривень, то зараз – 49 гривень, а ось чизбургер подорожчав із 32 до 57 гривень.

Маленька картопля фрі коштуватиме 40 гривень замість 26, а 4 шматочки чикен макнагетс – 57 гривень. Якщо раніше "БігТейсті" коштував 112 гривень, то зараз – 169 гривень.

Також "ДаблЧізбургер" коштував 61 гривню, а вже зараз коштує 89 гривень. Біг Мак також зріс у ціні – з 69 гривень до 101 гривні. Великі напої Coca-cola, Sprite та Fanta коштують 29 гривень за півлітра.

Замовити їжу з McDonald's можна тільки через службу доставки Glovo. Слід зазначити, що доставка доступна лише мешканцям лівого берега Києва.

Зокрема, замовити доставку можна у районі м. "Дарниця", "Чернігівська", Дарницької площі, а також вздовж проспекту Бажана в районі м. "Осокорки", "Позняки", "Харківська" та "Вирлиця". Такий радіус доставки визначила система Glovo.

На правому березі Києва доставка із McDonald's не працює.

За доставку у найближчому радіусі потрібно заплатити 39 грн. Коли вистачає кур'єрів, замовлення обіцяють везти до 45 хвилин.

До речі, без курйозів у день відкриття не обійшлося. Так, програма на замовлення з ресторанів працювала лише 15 хвилин, оскільки банально закінчилися кур'єри.

Зазначимо також, що повернення McDonald's є дуже позитивним знаком для України та її інвесторів, який демонструє, що вести бізнес в Україні можна і всупереч війні.

Читайте також:

Будьте дуже обережні: COVID-19 швидко поширюється в Україні

Росія терміново виводить підводні човни із Криму: побоюються удару України

Щось пішло не так: у Путіна вже хвалять НАТО і заздрять американським озброєнням