Як уже не раз повідомлялося, білоруський спільник Путіна на прізвище Лукашенко вкотре дозволив Кремлю використати себе та територію своєї країни для атак України. Чергові "навчання" мають тривати з 8 по 14 вересня.

На що здатні "друзі та брати" з Росії та Білорусі, вже знає весь світ – ці "брати" рано-вранці атакували мирну Україну і знищують український народ.

До чого, мирний народ разом із їхніми будинками, школами, дитсадками, лікарнями, машинами… Чому знищують мирних українців? Відповідь проста: Путін і Лукашенко не в змозі своїми розкраденими та деморалізованими арміями впоратися з потужним опором Українських захисників.

У відповідь на вищезгадані навчання Збройні Сили України проведуть під самим носом у Лукашенка учення у відповідь. Білоруський диктатор навряд чи спокійно спатиме ночами, власне, як і його бункерний господар Путін.

Як передає Укрінформ , про навчання у відповідь Українських сил під час брифінгу заявив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

"На Волинському, Житомирському та Київському напрямах ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Уздовж державного кордону виконують завдання у прикордонних з Україною районах шість батальйонів збройних сил Білорусі. Сьогодні розпочалося проведення командно-штабного навчання з Білорусі із залученням органів управління військових частин та підрозділів західного оперативне командування.

У відповідь на вказане нами організовано і зараз триває комплекс навчань у прикордонних районах областей, що межують з Білоруссю. Залучено підрозділи ЗСУ у взаємодії з підрозділами Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби України", - повідомив Громов.

Читайте також:

"Там все дуже погано": Арестович розповів про стан Путіна

Ось і почалося: депутати із Санкт-Петербурга просять Держдуму усунути Путіна від влади

Увійде в історію: генсеком НАТО може стати чиновниця з українським корінням