Військовий експерт Олег Жданов розповів, що Росія та Білорусь запускають черговий етап військових навчань, в яких, крім зазначених двох країн, можуть взяти участь і держави, що входять до Організації договору колективної безпеки. Зазначимо, що до цього проекту входять Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Росія, Таджикистан.

Але, за словами Жданова, поки що у цих навчаннях готові взяти Росія та Білорусь – інші країни не виявили бажання взяти участь у черговій путінській авантюрі.

"Поки що бере участь два учасники — Білорусь і Росія. Подивимося, хто ще з країн ризикне приєднатися до цих навчань. Подивимося, чи будуть провокації. Наші сили оборони на цих напрямках готові до зустрічі військ Білорусі та до провокацій РФ", — зазначив Жданов, якого цитує ТСН .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що цілком можливо, що вже наступного року Путін спробує повторно взяти Київ, не виключена спроба прориву з боку Білорусі. Про це йдеться в аналітичному матеріалі , який був підготовлений Головкомом ЗСУ Валерієм Залужним та першим заступником голови парламентського комітету з питань нацбезпеки генералом Михайлом Забродським.

Читайте також:

Путін привселюдно зізнався, що свідомо напав на Україну. МЗС уже зробив заяву

Генерал-лейтенант Бен Ходжес: за кілька тижнів російські окупанти "посипляться"

Просто до сліз: Олександр Положинський записав зворушливу пісню "Як ти там?" Відео