Сьогодні "брутальний та пухнастий" Ілля Ківа з Москви закликає "звільнити Україну від західної окупації". При цьому він просить у Росії політичного притулку. Ось тільки, як виявилось, зрадників ніде не люблять.

Про те, хто такий Ілля Ківа, думки розходяться не лише в українців, а й у росіян.

Ще б пак, до 2019 року він служив радником Авакова, курирував заборонений у Росії "Правий сектор", створив добровольчий батальйон для зони АТО і навіть розробив ноу-хау для боротьби з пияцтвом в армії.

Потім він відкрито закликав насильно українізувати Донбас, розстрілювати автобуси з ЛДНР, обіцяв стерти з української землі всі російські війська, розташовані на Донбасі.

Все змінилося, коли він став лідером української партії "Опозиційна платформа за життя". Так, з початку спецоперації, яку в Україні 24 лютого розпочав Володимир Путін, Ківа обома руками за Росію і навіть готовий зустрічати російського солдата з квітами. На федеральних каналах та в Інтернеті він зараз не залишає каменю на камені від київського режиму.

При цьому дивно, але факт, що російські пропагандисти в його щирість не вірять і пропонують вигнати Іллю Ківу з Росії або відправити у в'язницю щонайменше на 15 років. Про це заявив гість Володимира Соловйова у прямому ефілі.

Ілля Ківа, до речі, вже відреагував на звинувачення на свою адресу.

"Ти що, дідусю, зовсім рамси поплутав??? Напиши в коментарі адресу свою, я під'їду, і доступно тобі поясню, хто такий Ківа, і яка його роль у боротьбі з київським режимом. Я в 2014 не за це в танку горів...", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Тим часом в Україні у Верховній Раді запропонували миттєво позбавити мандатів усіх нардепів від ОПЗЖ.

Читайте також:

Росія не зможе бити ракетами по Україні: Зеленський розповів про нові системи ППО

Буржуйки встановлюватимуть прямо в будинках: як Львів готується до дуже важкої зими

Названо 5 жіночих імен, які приваблюють чоловіків: відразу починаються фантазії