Росія терміново шукає будь-які шляхи, щоб розпочати переговори з Україною. Ця оперативна пауза – ніщо інше, як пастка, обман. Якщо переговори і відбудуться, Путін спробує заповнити втрати, перегрупувати війська та завдати нових, потужніших ударів.

Як повідомляє Главред , своїми прогнозами з цього приводу поділився військовослужбовець ЗСУ, блогер Юрій Касьянов.

Він також зазначив, що якщо Кремль не застосує ядерну зброю, вже зараз можна говорити, що Росія зазнає повної поразки до весни-літа наступного року.

"Усі московські плани на переговори покликані дозволити Росії перегрупуватися. Що буде далі, сказати складно. Прогнози - невдячна справа. До того ж, вони залежать від багатьох умов і факторів. Скажу лише одне: якщо Росія не зважиться на застосування ядерної зброї, то війна закінчиться 2023 року, навесні-літом", - вважає Касьянов.

На думку блогера, вже до весни-літа 2023 року Україна завдасть Росії таких поразок, які призведуть до того, що російське керівництво під ударами української армії та внутрішніх заворушень у РФ буде змушене піти назад.

"Однак якщо припустити, що в Росії не буде хвилювань, і війна буде затягуватися, нам доведеться йти далі, на Москву. Тобто, якщо ми успішно воюватимемо, але не зламаємо хребет цьому ведмедеві, не знищимо повністю російську військову машину, не розгромимо її в Україні, то доведеться йти далі, до Росії, і громити її вже на території ворога", - уточнив Касьянов.

Читайте також:

Було 4 прильоти: війська РФ вдарили ракетами по Миргороду під Полтавою

24 лютого від Путіна був дзвінок до Офісу Зеленського: росіян надіслали подалі, - The Washington Post

Наступ "здувся": Шойгу заявив, що Росія спеціально зазнає втрат. Так треба