У мережі пишуть про нові потужні вибухи, які лунають в окупованому Севастополі та Балаклаві.

У низці пабліків говорять про те, що в деяких будинках навіть затремтіли стіни.

"Практично в усіх районах міста чути були хлопки. Севастопольці в соцмережах повідомляють, що найголосніше було на Фіоленті: задренчали шибки і спрацювали сигналізації біля машин. Найцікавіше, що чули навіть у селі Рідне. У Балаклаві теж стіни тряслися", - повідомляє телеграм. -канал ПП Севастополь.

Нагадаємо, увечері в неділю, 21 серпня, у Криму також пролунали вибухи. Очевидці говорили про удари в Саках, де два тижні тому було попадання у військовий аеродром, Євпаторію, Севастополь та Бахчисарай. Окупанти, як і зазвичай, запевняють, що працює система протиповітряної оборони.

Раніше майор резерву Армії оборони Ізраїлю Віктор Верцнер заявив, що ЗСУ можуть завдати удару Кримським мостом у День Незалежності України.

"Не лише росіяни, а й українці теж люблять [символічні] дати. І тому я чекаю в ці дати загострення ракетних обстрілів, насамперед, території України. Тому раджу всім відсвяткувати свята будинку цього разу. Також Україна має загострити ситуацію цими днями <...> Мабуть, [може звільнити якісь населені пункти], можливий удар по Кримському мосту або іншому важливому об'єкті на території Росії або півострова Крим", - наголосив Віктор Верцнер.

Читайте також:

Українських пенсіонерів попередили щодо нових посвідчень

Держдума терміново збирається у четвер: зроблять спеціальну заяву щодо України

Зеленський надів унікальну вишиванку з танками та БТРами. Фото