Про можливі провокації росіян у День Незалежності України вже неодноразово попереджали експерти та навіть астрологи. Про особливу небезпеку 23 та 24 серпня попередив і радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Росія — це архаїчна держава і вона прив'язує свої дії до певних дат... Вони (росіяни — ред.) ненавидять нас, тож спробують 23 та 24 серпня збільшити кількість обстрілів крилатими ракетами певного ряду наших міст. Безумовно, Київ буде у цьому переліку. ", - сказав Подоляк, якого цитує ТСН " .

Він також попередив українців про те, що потрібно цінувати своє життя і з усією серйозністю ставитись до сирен повітряної тривоги.

"Пам'ятаємо ці "потужні" промови про те, що вони через три дні йдуть маршем Хрещатиком у Києві і таким чином покажемо, чому "російський світ" значно сильніший за український... Треба просто обережно ставитися до свого життя. Треба просто обережно ставитися до свого життя. І якщо працює сирена, то потрібно використати цей час для того, щоб знайти місце, де пересидіти цю спробу РФ вдарити по мирних містах", – наголосив Подоляк.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Олег Жданов попередив, що 23 і 24 серпня Росія може завдати масованого ракетного удару по Україні відразу з трьох напрямків .

Читайте також:

Був постріл: не стало поважного керівника СБУ. Дружина побачила це першою

Потужна "бавовна" на відомому кримському курорті: росіяни збирають валізи та біжать додому

Надсилатимуть повторні повістки: як поводитися і що робити. Роз'яснення