Ранок 20 серпня 2022 року в Криму почався спекотно. Одразу кілька Telegram-каналів повідомили про загоряння штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

Так, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що о 08:20 ранку, в районі штабу "Чорноморського флоту Росії" в окупованому Севастополі, пролунав сильний вибух.

Політ безпілотника та момент влучення потрапили на відео. Яскраві кадри зняли та виклали в мережу очевидці.

Окупанти вже прокоментували ситуацію. Так, російський так званий "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв повідомив, що на дах штабу Флоту РФ, де сьогодні диміло, приземлився безпілотник, який "не був збитий".

"25 хвилин тому до даху прилетів безпілотник. На жаль, збитий не був, хоч над бухтою працювали стрілецькою зброєю. Ішов низько. Жертв немає", - написав у своєму Telegram-каналі так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв.

Дещо пізніше нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що штаб флоту оточила поліція, а "влада" просить мешканців міста не виходити з будинків найближчим часом.

"ПРЯМО ЗАРАЗ! Штаб флоту в Севастополі! Палає! Доброго ранку, орки. Севастополь – місто українського духу та української слави!" - писав народний депутат Олексій Гончаренко о 8:37 за Києвом у своєму телеграмі.

Нагадаємо, що вчора, 19 серпня, вже другий день поспіль у тимчасово окупованому Криму спрацювала система ППО.

Читайте також:

Будьте готові: названі міста, де буде найважчий опалювальний сезон

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

ЗСУ збили найновіший російський винищувач, який коштує 50 мільйонів доларів. Фото