Падіння вартості житла в окупованому Криму було зафіксовано ще навесні цього року, але після серії потужних вибухів на півострові почався справжнісінький обвал цін на квартири.

Перелякані росіяни готові за безцінь продати квартири та будинки, на які вони накопичували у себе в Росії більшу частину життя, аби цілими і неушкодженими якнайшвидше повернутися до РФ.

Як повідомляє 24 канал , у деяких випадках перелякані окупанти готові обміняти квартиру на автомобіль, щоб на ньому і звалити до себе додому.

Лише за добу на одному із пошукових сайтів додалося майже сто оголошень про продаж однокімнатної квартири. Найдешевше коштує житло без ремонту розташоване у селищах. Їхня вартість стартує від 510 000 рублів або 8 346 доларів за актуальним курсом НБУ.

Квартира з косметичним ремонтом, але без меблів коштуватиме 23 730 доларів, мебльована – 32 730 доларів.

Двокімнатні квартири без ремонту сьогодні виставлені на продаж у середньому за 15 тисяч доларів.

Ті, хто поспішають віддати квартиру, продають її з меблями та всією технікою. Коштує таке житло в середньому 65459 доларів. Вищі ціни в курортних Сімферополі, Керчі та Ялті, де аналогічне житло готові віддати в середньому за 98 189 доларів.

Бюджетні трикімнатні квартири на "вторинці" пропонують за 19637 доларів. Водночас, елітне житло, наприклад, у Феодосії віддають за 114 390 доларів.

Читайте також:

Крим знову у чорному густому диму. З'явилися перші подробиці

Росіянину з посвідкою на проживання в Україні поставили в паспорт штам із непристойним словом із трьох літер. Фото

Найвідоміша в Україні мережа автозаправок заарештована через зв'язок з Росією