Народна артистка України Ольга Сумська розповіла про спілкування зі своєю старшою дочкою, актрисою Антоніною Паперною, яка разом із дітьми та чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, проживає в РФ. За словами зірки вітчизняного кіно, дочка знає про всі жахіття, що відбувається на Батьківщині, але "в умовах страшного терору" не може говорити про це.

Такий коментар від Сумської прозвучав в інтерв'ю Славі Дьоміну для YouTube-каналу "Люкс ФМ". При цьому актриса наголосила, що не планує виправдовуватись за Паперну, оскільки не має на це права.

"Я спілкуюся з дочкою щодня. Ми спілкуємося, я їй розповідаю, вона дивиться Telegram-канали. Ті українці, які перебувають там, вони в курсі тих страшних подій, які тут відбуваються. Вони всі у розпачі. Ті люди, які не можуть висловитися, вони перебувають у режимі жахливого терору, я не виправдовуватимусь, бо я не маю права виправдовувати перед українцями свою дочку, перед палаючими матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки та міста. Але та тотальна залежність, яка сьогодні є в Росії, – крок вліво, крок вправо і все”, – висловилася Сумська.

Читайте також:

Деяким українським чоловікам все ж таки дозволили виїзд за кордон. Кого торкнеться

Зеленський - про переговори з Росією: "Нам зав'язують руки та відрізають мову"

Дадуть 2,2 тисяч гривень: як українцям отримати допомогу від ООН. Інструкція