Під час чергових атак російські окупанти випустили на Одещині протикорабельну ракету "Онікс". Щоправда, вона не долетіла до мети та розірвалася у повітрі, повідомив Владислав Назаров у Facebook .

"Одещиною з кримського напрямку ворог вночі випустив протикорабельну ракету Онікс, яка розірвалася в повітрі на підльоті до суші.

Миколаївщину обстріляли реактивними системами залпового вогню "Смерч". Є попадання у відкриті поверхні Березнегуватського та Баштанського районів. Без руйнувань та без жертв.

А у самому Миколаєві ворог потрапив у Центральний район. Зруйновано нежитлову будівлю, пошкоджено десяток приватних будинків та електромережу. Нерозірвана ракета потрапила просто посеред Центрального проспекту. Людських втрат немає", - зазначив він.

Також представник оперативного командування "Південь" розповів, що окупанти двічі намагалися провести атаки дронами-камікадзе "Ланцет", проте українські сили ППО відбили всі атаки російських нелюдів.

Він додав, що 11 одиниць корабельно-катерного складу флоту РФ у Чорному морі продовжують маневри на відстані ракетної недосяжності вздовж кримського узбережжя у напрямку Новоросійська. Виготовлення – два ракетні носії з 16 "Калібрами" та три великі десантні кораблі.

Читайте також:

Підполковник ППО розповів, як за 11 хвилин під Києвом збили 7 ворожих літаків: їх просто "плескали"

Леді Гага у головній ролі: розкрито незвичайні деталі другої частини "Джокера"

Чоловік Руслани Писанки розсекретив її друге ім'я, яке ніхто не знав