Кремль зганьбився на весь світ, показавши свою слабкість і боягузливість перед ЗСУ. Про те, як літній Путін злякався атак з боку України, розповіли у прес-службі ВМС України.

"Яскравим прикладом тому є новина від російських ЗМІ! Йдеться про те, що в тимчасово окупованому ворогом Севастополі нібито українським безпілотником атаковано одну з військових частин загарбника. За версією ворога невідомий літальний об'єкт прилетів сьогодні вранці на територію штабу ЧФ РФ .

Насправді ворог не ризикнув проводити день ЧФ РФ, а щоби вкотре не зганьбитися перед усім світом, побоюючись Збройних Сил України, придумав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята.

Такими заявами ворог визнає свою ППО недієздатною і ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту", - йдеться у повідомленні.

Крім того, наголошується, що Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього сучасні зразки озброєння.

"Нашими цілями є виключно військові об'єкти Росії. Ми не завдаємо ударів по території Росії. Крим – це Україна", - резюмують ВМС України.

Читайте також:

Путін терміново відводить війська: ЗСУ почали громити армію РФ на повну

Міжнародній спільноті слід визнати поразку: Росія зухвало поставила "Червоний Хрест" на місце

Внаслідок прильоту російської ракети не стало найвідомішого українського бізнесмена та його дружини