Дуже часто в гонитві за плоским животом багато хто з нас робить прості помилки, вживаючи продукти, які провокують скупчення жирового прошарку в низу живота. Насправді уникнути цієї проблеми дуже просто. Потрібно лише відмовитися від п'яти продуктів, через які звисає живіт.

Хліб

Дослідження вчених вже давно довели, що хліб несумісний із гарною фігурою і ніколи не був другом плоского живота. Тим, хто не може без хліба, варто замінити хлібобулочні вироби з м'яких сортів пшениці на невеликий шматочок хліба з борошна грубого помелу та житнього борошна, який не тільки допомагає у перетравленні їжі, але й перешкоджає появі жирових відкладень у стегнах і животі.

Сир

Якщо ви любите сир, але намагаєтесь всіляко зігнати жир з живота, вам слід запам'ятати одне просте правило: жодних оброблених плавлених сирів та сирів із добавками. Якщо так захотілося, краще з'їсти невеликий шматочок натурального і справжнього сиру.

Газовані напої

Ну як у спеку без цього? А ось так! Доведеться уникати. Газовані напої містять велику кількість штучних цукрів та кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Велика кількість фруктози в раціоні призводить до швидкого набору ваги в області талії та живота.

Дієтологи вже не раз говорили про те, що вживання солодких газованих напоїв зводить на "ні" навіть жорсткі дієти. Уникайте будь-якого солодкого газованого напою, навіть дієтичного.

Сосиски та ковбаса

Хочеться швидко перекусити? Кинули сардельки або сосиски в окріп і через 10 хвилин їжа готова. Ну, чи купили хот-дог. Тут загалом без витрат часу. Але знайте, що це не їжа. Це друг обвислого живота! Такі продукти містять насичені жири, які заважають схуднути, та й провокують набір ваги – особливо у проблемних зонах.

Алкоголь

А куди ж без нього? Відповімо прямо: до обвислого живота. Алкоголь ніколи не допоможе скинути жир на животі. Він лише допоможе погіршити ситуацію.

Навіть якщо ви вживатимете алкоголь лише раз на тиждень.

Читайте також:

Це вже кінець: найбільший у світі російський атомний підводний човен поріжуть на метал

Ледве відкачали: Путіну в Ірані кілька разів стало погано, викликали лікарів

Жданов розповів, як путінські солдати прозріли в Україні: "Боже, що ми тут робимо?"