На сьогоднішній день Тегеран є одним із небагатьох союзників Москви на міжнародній арені. Більше того, саме духовний лідер Ірану аятола Хаменеї напоумив Путіна розпочати війну в Україні та благословив її зі словами: "Якби ви не взяли ініціативу на себе, то інша сторона влаштувала б війну за власною ініціативою". Ось тільки все це, схоже, похитнуло здоров'я Володимира Путіна.

З початку 2020 року Путін рідко виїжджав за кордон, а після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну він лише у червні відвідав Таджикистан та Туркменістан, а візит до Ірану був другим. Ось тільки наслідки від цього можуть бути непередбачуваними.

Так, стало відомо, що під час візиту президента країни-агресора Росії Володимира Путіна до Ірану господареві Кремля потрібно було чотири рази "відпочити" у присутності медичного працівника.

Про те, що Путіну ймовірно нездужало, повідомив Телеграм-канал Generall SVR .

"Якщо метою візиту Путіна до Ірану було показати, як він невпевнено ходить, вірніше, шкутильгає, неприродно притискаючи руку до тіла, як на його фізіономії, незважаючи на рясний шар гриму, проступають темні плями, як йому за час візиту чотири рази потрібно "відпочити" "У присутності медпрацівника, і взагалі, продемонструвати, як він хворий і слабкий, то візит у цьому плані вдався на 100%", - сказано в повідомленні.

Журналісти також додали, що, на думку багатьох в оточенні президента Росії, Путіну варто було б відмовитися від закордонних поїздок і сидіти вдома і не ганьбитися.

Читайте також:

Путін перейде до ядерної загрози на захоплених територіях, - ISW

Всього два знаки Зодіаку: кому дуже не пощастить до Молодика наступного тижня

Названо найбрудніший кухонний прилад. Багато хто не здогадувався