7 липня російський Президент Путін на зустрічі з фракціями Державної думи заявив, що Російська федерація нібито ще "всерйоз не розпочинала" війну проти України, але "чим далі, тим складніше з Москвою буде домовитися". Ось лише деякі експерти вважають, що саме Кремль шукає можливість зараз дипломатичного вирішення військового конфлікту.

Так, на думку дипломата Павла Клімкіна, Володимир Путін уже восени 2022 року вкрай і особливо сильно тисне на країни Заходу щодо переговорів.

Про це заявив дипломат та колишній керівник МЗС України Павло Клімкін в ефірі Радіо НВ.

"У світі, що швидко розвивається, вони (російські — ред.) відокремлені від технологій, від реального експорту і від багатьох інших речей, тому Путін дуже бажає і прагне переговорів. Представники Путіна різними напівтаємними і таємними каналами намагаються виходити на США, на Європу і говорити: Давайте домовимося якимось чином. Це буде вигідно і для нас, і для вас. Лякають енергетичною, продовольчою кризою та ще багатьом", - зазначив він.

На думку Клімкіна, диктатор Путін особливо сильно тиснутиме на Захід у плані переговорів восени, оскільки саме тоді буде для нього найкращий момент (тобто трапиться сплеск цін на енергоносії та продовольство).

Читайте також:

Цигарки для нагрівання тепер заборонено курити у громадських місцях .

Це матриця? Новим прем'єром Британії може стати двійник Рєзнікова. Спробуйте відрізнити .

Ставника Путіна підірвали разом із машиною. Фото .