Дивно, але ще років сто тому жадібну жінку могли визнати проклятою чи хворою.

Страх втратити гроші перетворює жінку на маску дволиння, з якою зовнішній світ не видається таким загрозливим. Виправдовує себе жертва жадібності тим, що не живить потрібні у мирських насолодах: тому вона і накопичує гроші, рятуючи себе від спокуси або для близьких. Насправді така реакція вдавання і втеча від реальності. У більшості випадків, людина не визнає того, що вона і хворіє на жадібність.

3 місце - Козеріг

Козерогу знадобиться від свого чоловіка не лише його гроші, а й його час. Тож зусиль вам потрібно буде докласти у подвійній кількості. Нагородою буде те, що у відповідь на вашу увагу та турботу Козероги любитимуть вас до кінця життя.

2 місце - Стрілець

Метою жінок-Стрільців зазвичай є швидше вийти заміж, щоб почуватися спокійно і жити за рахунок чоловіка. При цьому якщо стосунки не складуться представниці цього знака, не посоромляться відібрати у екс-коханого все, що тільки можна, а потім спокійно забудуть про нього.

1 місце - Лев

Леви вступають у відносини виключно заради фінансових благ. Почуття закоханості цьому знаку мало знайоме. Зате вони дуже добре прораховують свої вигоди і підуть головами заради них.

Читайте також:

Потужні вибухи на вокзалі у Херсоні: відео та перші подробиці .

Різдво Іоанна Предтечі: що заборонено робити цього четверга. Молитва та заборони .

Без жодного пострілу: астролог розповів, як Кремль сам поверне Україні Крим .