В РНБО дали відповідь заступнику глави російського Радбезу Дмитру Медведєву, який перед спробою суїциду розповів, що повернення Україною Криму буде розцінено Росією, як "оголошення війни".

Секретар РНБО Олексій Данилов зазначив, що Крим – це територія України і він буде повернутий без будь-яких спроб, про які говорив Медведєв. За словами Данилова, Крим українські війська повернуть відразу.

"Хочу заспокоїти пана Медведєва: "Крим ваш" може бути тільки в хворій антисемітській, українофобській уяві окремих кремлівських діячів, і ніякої спроби не буде. Повернення тимчасово окупованої території Криму буде проведено без спроб, відразу. Без поваги, Олексій Данилов", написав секретар РНБО в Twitter.

Нагадаємо, Медведєв заявив, що спроби зазіхнути на окупований РФ півострів Крим будуть розглядатися як оголошення війни Російської Федерації.

"Для нас Крим — частина Росії. І це - назавжди. Будь-яка спроба зазіхнути на Крим — це оголошення війни нашій країні. І якщо це робить країна, що входить в НАТО, - це конфлікт з усім Північноатлантичним альянсом. Третя світова війна. Тотальна катастрофа", - зазначив Медведєв.

Читайте також:

Росія виклала координати і знімки важливих об'єктів НАТО, назвавши їх "центрами прийняття рішень".

Кара прийшла: Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантам. Більше 20 вильотів.

Путіна підставили, призначивши прибиральницю адміністратором його ТВ-каналу. Фото баби Лілі.