Telegram-канал "Генерал СЗР" багато хто вважає пов'язаним з Опозиційним російським політологом Валерієм Солов'єм. Можливо саме тому на каналі вже не раз публікувалася інформація, яка згодом підтверджувалася. Одне з останніх повідомлень і зовсім має ефект політичної бомби.

Так, телеграм-канал GeneralSVR поділився з передплатниками цікавою новиною. При цьому є всі підстави припускати, що вони пишуть правду, і це не чутки.

Стало відомо, що колишній президент Росії Дмитро Медведєв намагався напередодні вчинити самогубство. При цьому у передсмертній записці, яку служба охорони знайшла у п'яного Медведєва, було сказано, що у своїй смерті він звинувачує Володимира Путіна, Миколу Патрушева, Олександра Бортникова та Ігоря Сєчіна.

Про все було негайно повідомлено президенту Росії Володимиру Путіну. Путін розпорядився не давати Медведєву більше спиртного і контролювати кожен крок до особливого рішення. Інциденту вирішено не надавати розголосу.

"У записках Дмитро Медведєв написав, що не може переносити принижень і душевних переживань, відчуває себе нікчемою ні на що не здатним, ненавидить війну і тих хто її розв'язав", - пише "Генерал СЗР".

Читайте також:

Кара прийшла: Авіація ЗСУ завдала потужних ударів по окупантів. Більше 20 вильотів.

Путіна підставили, призначивши прибиральницю адміністратором його ТВ-каналу. Фото баби Лілі.

Захоплення Талліна військами Путіна: в НАТО заявили про військові заходи.