Сьогодні вранці РФ випустила в бік Києва 14 ракет. Одна з них потрапила в житловий будинок в Шевченківському районі, в результаті чого постраждали цивільні. В даний час проводиться евакуація жителів двох будинків.

Зараз в будинку, куди потрапила ракета, проводяться роботи з порятунку людей з-під завалів. На місці працює 22 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 78 чоловік особового складу МВС.

Глава Нацполіції Клименко повідомив журналістам, що зараз йде мова про п'ятьох постраждалих в результаті обстрілу будинку в Шевченківському районі столиці вранці 26 червня.

За даними мера столиці Віталія Кличка, з будинку в Шевченківському районі, куди потрапила ракета, евакуювали 25 жителів.

З 9-ти поверхового житлового будинку, в який потрапила російська ракета під час ранкового ворожого обстрілу в неділю, 26 червня, врятована дівчинка приблизно 7-ми років.

Рятувальники дістали її з-під завалів та за допомогою медичних нош транспортували та передали медичним працівникам.

Рятувальники довгий час намагалися витягнути з-під завалів і 38-річну маму дівчинки, врятованої раніше. ТАТО малятка, швидше за все, загинув в результаті ракетного удару.

Як виявилося, за словами радника глави МВС Антона Геращенка, російська ракета потрапила прямо в квартиру підданої Путіна і її сім'ї.

Читайте також:

У Кремлі зробили заяву з приводу кандидатства України в ЄС, натякнувши на проблеми.

Підтримували Путіна: в Угорщині тепер немає бензину. Криза на автозаправках.

Кара для Путіна: Польща відкриває потужний коридор для військових НАТО.