До 29 червня Київ перебуватиме в зоні ризику, оскільки до цього часу російські окупанти можуть завдати серйозних ударів по центру столиці України.

Як повідомляє Оглядач, таким прогнозом поділився астролог Дмитро уранус.

Свій прогноз він будує на тому, що лінія Марса проходить точно по урядовому кварталу і буде створювати загрозу Уряду України.

"Рекомендую уряду розділитися і тимчасово покинути Київ, перебувати в непримітних місцях. А грамотна протидія цьому аспекту, у вигляді злагодженої роботи ППО, може звести загрозу на нуль", - зазначив він.

Уранус підкреслив, що транзитний місяць і Марс з'єднаються в будинку ворогів, карти повного місяця, точно 22 червня. Ця дата дуже символічна, і можливі особливо сильні удари ворога, не тільки по Києву, але і в цілому по країні.

"На карті видно, що лінія Марса проходить по Білорусі і в бік Києва, аж до Ізмаїла, зачіпаючи такі великі міста – Чернігів, Біла Церква, Умань. Морська зона біля гирла Дунаю так само зачеплена, а там не далеко знаходиться Острів Зміїний, що загострює ситуацію біля цього острова. Думаю, там будуть гучні події", - уточнив астролог.

Він додав, що друга лінія Марса, менш небезпечна, проходить по таких містах – Любешів, Луцьк, Млинів, Тернопіль, Чернівці.

"З приводу загрози з Білорусі – так як дві лінії Марса проходять через Білорусь і Україну, то загроза з території Білорусі є, особливо загроза ракетних ударів. Але чи буде ця загроза вторгнення реалізована - сказати важко. Там точно щось планується. Думаю, що не варто ігнорувати навіть невелику ймовірність вторгнення з боку Білорусі", – підкреслив астролог.

Читайте також:

Путін рве і метає: поставив нові завдання своїм військам. Що повинні захопити.

Медведєва понесло: заявив, що США самі до нього" приповзуть", а він проявить "особливу милість".

"Нам розв'язали руки": у Росії погрожують потужними обстрілами "центрів рішень" України.