Мелітополь від 26 лютого окупований Росією. Загарбники розвісили прапори РФ в місті, а також відкрито займаються грабунком, вивозячи овочі, зерно і метал. Більше того, в одному з сіл російські військові заявили, що готові викупити всю черешню по 10 гривень і не більше. Українські фермери на такі "вигідні умови" погодилися, але приготували окупантам незвичайний сюрприз в якості бонусу.

Стало відомо, що українські фермери в Мелітополі віддали російським військовим отруєну черешню. Жителі міста чинять опір окупантам.

Про це передавати Мелітопольський міський голова Іван Федоров в ефірі онлайн-марафону.

"Партизанський рух в Мелітополі-це не виняток, це правило. Жителі міста повністю проігнорували святкування "дня РФ" в Мелітополі, і як бачив весь світ в черзі за російськими паспортами вишикувалося 15 осіб з 70 тисяч, які залишилися зараз в тимчасово окупованому місті. Черговий подарунок наші фермери приготували рашистам-нещодавно оброблена черешня, яка викликала масове захворювання у тих рашистів, які крали її у фермерів. І це черговий різновид партизанського руху, опору, який є сьогодні на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалося сильною працею наших фермерів", – заявив Федоров.

За його словами, 99% громадян чинять опір окупаційній владі.

Читайте також:

На мільярд доларів: Байден поговорив із Зеленським і виділив нові озброєння для ЗСУ.

Росія нарощує кількість своїх військ на території України.

Названо два міста, на які можуть рушити війська РФ після Донбасу.