До сьогоднішнього дня Медведєв не писав в Twitter з 16 березня, ось тільки приїзд в Україну лідерів Франції, Італії та Німеччини Еммануеля Макрона, Маріо Драгі і Олафа Шольца все змінив.

Так, Заступник Голови Ради Безпеки РФ і екс-президент РФ Дмитро Медведєв зі своєї дзвіниці прокоментував візит європейських лідерів в Україну. Зробив це він у традиційному далекому від мови дипломатії стилі.

Каже, від візиту-користі нуль, і що це ніяк не наближає Україну до миру. Крім того, він зневажливо висловився про лідерів Франції, Німеччини та Італії у зв'язку з їх візитом до Києва.

"Ось люблять Європейські поціновувачі жаб, ліверу і макаронів відвідувати Київ. Користі-нуль. Знову пообіцяли вступ до ЄС, старі гаубиці, грюкнули горілки і потягом, як сто років тому, додому. І все добре. Тільки от до миру це Україну ніяк не наближає..."- написав Медведєв у своєму Twitter.

Зазначимо, що складається враження, що такими заявами Медведєв всіма силами жадає роздобути лаври старого кремлівського блазня Жириновського.

У мережі з'явилося вже багато коментарів, що Медведєв навіть не політик і критикувати лідерів таких держав як Франція, Німеччина та Італія він ще "не доріс".

Читайте також:

На мільярд доларів: Байден поговорив із Зеленським і виділив нові озброєння для ЗСУ.

Росія нарощує кількість своїх військ на території України.

Названо два міста, на які можуть рушити війська РФ після Донбасу.