Вперше слово "денацифікація" з'явилося в 1945 році.

У мережі стає вірусним відеозапис, на якому мер російського міста Дальнегорск, що в Приморському краї, під час святкового виступу конкретно "схибив".

Так, мільйони людей завдяки одному з журналістів змогли побачити, як градоначальник Олександр Теребілов довго намагається вимовити слово "денацифікація". Цим смелшьчаком виявився журналіст регіонального телеканалу" Даль-ТВ " з Дальнегорська.

Користувачі залишили під відео багато іронічних коментарів:

  • Іноді краще мовчати, ніж говорити 🤦 ♀️;
  • Дуже незручне слово, чого ви 😁;
  • Ось хто це слово придумав, той нехай його сам і вимовляє 👆 😃 ;
  • От би кожум'яка дороги побачив або зарплати у бору або будиночок залізний на горького що поліклінікою зветься 🤣 а тут репетиція нових запудрених слів 🤣

ДО РЕЧІ, Теребілов вирішив помститися журналісту за свою ганьбу.

Так, Наступного дня мер Дальнегорска разом з воєнкомом особисто приніс журналісту повістку на військові збори. Але і тут чиновник потрапив в калюжу — виявилося, журналіст у відпустці, тому вручити повістку не вийшло. За словами співробітників каналу, мер не повірив журналістам, тому перевірив з включеною камерою на телефоні всі кабінети, однак і після цього пішов з порожніми руками.

"Слава Богу, справа не дійшла до перевірки шаф і простору під столами", — написав головний редактор дальньогірської ТРК "Даль-ТВ" і автор Тelegram-каналу Administration_dalnegorsk Данило Куликов.

Читайте також:

На мільярд доларів: Байден поговорив із Зеленським і виділив нові озброєння для ЗСУ.

Росія нарощує кількість своїх військ на території України.

Названо два міста, на які можуть рушити війська РФ після Донбасу.