Не так давно канцлер ФРН Олаф Шольц на форумі в Давосі заявив, що світ не може дозволити Путіну виграти поточну війну. Більш того, за його словами, зараз піднято питання не тільки про існування України, а й про весь міжнародний порядок. Таким словами, звичайно ж, в Росії були не раді.

Так, в Росії, схоже, забули про дипломатію і почали на матірному жаргоні ображати європейських політиків.

Стало відомо, що депутат російської Держдуми Олексій Журавльов на одному з пропагандистських російських ток-шоу на "Росія1" назвав" виродком " канцлера ФРН Олафа Шольца.

"Він про що заявляє: ми не можемо прийняти правила, які диктує нам Російська Федерація. Ти хто є, ублюдок? А ми можемо ваші правила прийняти, так? Ні, не вгадав, не вгадав. Якщо ти не можеш прийняти ці правила, то ми тебе змусимо їх прийняти", — сказав він.

Крім того, вже традиційно для держави-агресора Росії "говорять голови" пропаганди взялися погрожувати світу ядерним ударом. Мовляв, те, що цивілізований світ не бажає виконувати ультиматуми дикунів з ядерною зброєю - він їм "не залишає вибору".

Так, Журавльов погрожував ядерною війною зовсім не Україні цього разу, а Німеччині та іншим європейським країнам. США при цьому, судячи з істеричних криків депутата," злякаються " Росію і ніяк не відреагують на удар, про який російські політики мріють вже не перший місяць.

"І треба Шольцу знати точно: хлопці, якщо ви нас змусите реально застосовувати ядерну зброю... У нас іншого виходу не буде. Але я сильно сумніваюся, коли Вам туди прилетить, виродки, що Сполучені Штати теж-швидше давай атакувати Росію. Чи не смикнуться взагалі!",- істерив так званий депутат.

Відзначимо, що якщо всі німці, зніжені комфортом і плачуть зараз з приводу підвищення цін на газ і інфляції не 2%, а 4, ця маячня в ефірі ріс TV побачать, то багато хто, напевно, зрозуміють, що в майбутньому їх чекає не пиво і сосиски в біргартенах, а бруд і окопи.

Читайте також:

Ювелірна робота: як ЗСУ вдарили "Байрактарами" по російських танках. Відео.

Потужний прорив: ЗСУ вийшли на кордони з Росією відразу в декількох місцях.

Польща більше не виплачуватиме українцям допомоги. Що потрібно знати.