Борщ - це, напевно, єдина страва, смак якої, навіть при готуванні за тим самим рецептом, у різних господарок буде зовсім різним.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяПродукт:
- Картопля-морквина-ріпчаста цибуля-буряк-селера-Капуста-рослинна олія-цукор-сіль-Вода-Томатна паста-курячий бульйон-лавровий лист-чорний перець горошок-кріп-часник-оцет
Гречані галушки (кнелі):
- гречане борошно 1 стакан;
- окріп 3 столові ложки;
- солі;
- куряче яйце 1 шт.
Пересмажуємо на рослинній олії цибулю, моркву.
Буряк нарізати, скропити оцтом, посолити і згасити на сковороді з рослинним маслом, додати до неї томатну пасту.
У готовий бульйон кладемо дрібно посічену капусту. Потім квасолю, цибулю, моркву, буряк, солимо і варимо до готовності.
Додаємо в гречане борошно гарячу воду потроху і перемішуємо,щоб не було грудок.Туди ж додаємо яйце і ретельно перемішуємо.
У каструльку з киплячою підсоленою водою чайною ложкою кладемо гречану суміш. Даємо галушкам спливти, витягуємо шумівкою.
Борщ наливаємо в тарілку, додаємо галушки, сметану, зелень.
Читайте також:
Потужна Заява: Зеленський обіцяє, що скоро в Україні буде два дні перемоги.
Пекло в Росії: безліч швидких, крики про допомогу. Ось і почалося. Відео.
Небеса не витримали: Росія у вогні і в диму. Люди намагаються рятуватися.