Ніхто не стане заперечувати, що свіжа капуста - це відмінний інгредієнт для салатів – ситних і легких, м'ясних і овочевих, дієтичних або з майонезом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЦей салат можна готувати як з молодої, так і з зимової капусти, тоді після шинкування треба злегка пом'яти її руками. Молоду м'яти не потрібно. Родзинка цього салату-незвичайна заправка.
Рецепт:
- капуста-350 г;
- огірок - 1 шт (140 г);
- яйця-3 шт;
- кріп-пара гілочок;
- сметана-2 ст. л.;
- рослинна олія-2 ст. л.;
- гірчиця-1/2 ч. л.;
- чорний мелений перець-щіпка;
- солі
Приготування:
- Капусту якомога тонше нашаткувати. Можна скористатися спеціальною теркою-шинковкой.
- Огірки очистити, розрізати уздовж навпіл, а потім нарізати тонкими часточками.
- Варені яйця нарізати кубиком.
- Викласти капусту і огірки в салатник, додати яйця, сметану (майонез) і дрібно нарізану зелень.
- Салат посолити і перемішати.
Читайте також:
Цього погляду бояться росіяни: що відомо про українку, яка не боїться російських бомб.
Вознесіння Господнє: Потужна молитва про допомогу. Нехай прочитає кожен.
Це увійде в історію: НАТО допоможе Україні добити російські війська. Потужна Заява.