У таке можна вірити, чи ні, але, схоже, передбачення Ванги на 2022 рік Про Росію та Україну почало збуватися. Так, ще за життя знаменита на весь світ ясновидиця заявила, що цього року Росія швидше за все розділиться на кілька країн, а Сибір і Урал просто відокремляться. При цьому Москва не буде столицею, а буде частиною іншої країни. Приблизно про те ж заявили і в офісі Президента Зеленського.

Так, радник глави офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що вже незабаром на грунті економічних проблем в Росії почнуться бунти проти чинної влади. Також він вважає, що через ідеологічні або світоглядні питання бунтів практично не буде.

Відповідною думкою представник ОП поділився в інтерв'ю Наталії Влащенко на YouTube-каналі "Україна 24" .

На думку Подоляка, деякі протестувальники будуть розуміти, що для того, щоб" хоч щось зберегти від російської цивілізації в історичному розрізі", потрібно буде виходити і говорити про свою незгоду з нацистською людиноненависницькою філософією сьогоднішньої РФ. Але, як сказав він, таких людей буде дуже мало.

Більшість приєднається до бунтів, коли у них виникнуть проблеми з власними холодильниками і вгамуванням голоду.

"Ці люди будуть виходити зі стану свого черева. І таких людей буде більше.

На жаль, ми довгий час думали, що Росія – це цивілізація, яка має якусь культурну спадщину, яка дійсно готова говорити про велике кіно, велику літературу, велику музику. Ні. 95% населення абсолютно примітивні, вони живуть інстинктами, на жаль. Я не хочу нікого образити, просто треба на це об'єктивно дивитися", – заявив Подоляк.

Він підкреслив: таку більшість створила російська пропаганда, тоталітарний тип влади.

Представник ОП впевнений: протести – питання часу і розуміння масштабу війни в Україні. З часом проблеми почнуться і на російських територіях.

"Не в тому плані навіть, що Україна буде це створювати. Просто це об'єктивні наслідки звірячої поведінки на чужих територіях. Росія повинна отримати "обратку". Ця "обратка" буде виходити не тільки з України, а й з інших країн пострадянського простору, вона прийде з Кавказу", – сказав Подоляк.

Також Подоляк висловив упевненість, що Україна переможе у війні і остаточно закріпить за собою право бути вільною і незалежною, суверенною державою в межах кордонів 1991 року.

Читайте також:

У Зеленського повідомили Путіну погані новини. Це увійде в історію.

Дадуть ще по 6500 гривень: Кабмін прийняв рішення про допомогу українцям.

Тепер все серйозно: Польща відправляє Україні свої танки.