Ця страва дуже просте в приготуванні, але досить цікаве і апетитне. "Шубка" надає сухуватому і нейтральної за смаком рибці соковитість, приємний аромат і ошатний вигляд.

ІНГРЕДІЄНТ:

  • філе риби (хек, минтай);
  • крабові палички;
  • майонез;
  • цибуля;
  • морква;
  • масло рослинне;
  • солі;
  • чорний перець;
  • сир.

Для цієї страви підійде філе будь-якої риби, беріть ту, яку ви віддаєте перевагу. Тріска, червоний окунь, тілапія або минтай, все вийде.

Готуємо всі продукти за списком. При цьому потрібно вибрати якісні крабові палички і твердий сир. Філе риби і крабові палички потрібно заздалегідь розморозити.

Шматочки риби потрібно промити і трохи обсушити.

Деко або форму для запікання застеляємо фольгою і змащуємо рослинним маслом. Викладаємо туди порційно порізане філе минтая впритул, один до одного, присипаємо трохи сіллю і меленим перцем.

Одну велику цибулину дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на тертці.

У сковороді розігріваємо 2 ст.ложку рослинної олії, викладаємо цибулю, а через 4-5 хвилин додаємо моркву і обсмажуємо на середньому вогні до готовності, помішуючи. Цю масу викладаємо поверх філе риби і трохи змащуємо майонезом.

Тим часом потрібно включити духовку, щоб вона розігрілася до 190 градусів.

Крабові палички нарізаємо невеликими шматочками і це буде наступний куля, потім все затираємо сиром.

Відправляємо форму з рибою в розігріту до 190 градусів духовку, запікати 20-25 хвилин, до готовності (орієнтуйтеся на особливості своєї духовки).

Риба, запечена під" шубкою " з крабових паличок, моркви і сиру, готова. Подавати страву до столу можна з соусом, часточками лимона, свіжими овочами, гарніром з рису.