Російські війська готові в будь-який момент завдати ракетного удару по центру Києва, якщо українська сторона буде атакувати об'єкти, які знаходяться на території РФ.

Як повідомляє Українська правда, така заява опублікована російським оборонним відомством у відповідь на слова британського міністра оборони Джеймса Хіппа про те, що Україна має повне право завдавати ударів по об'єктах в Росії, зокрема, по складах з пальним і боєприпасами.

"Пряме провокування Лондоном київського режиму на подібні дії, у разі спроби їх реалізації, негайно приведуть до нашої пропорційної відповіді.

Як ми попереджали, російські збройні сили перебувають у цілодобовій готовності до нанесення ударів у відповідь високоточною зброєю великої дальності по центрах прийняття відповідних рішень у Києві", - йдеться в повідомленні.

Примітно, що в Росії також вказали, що "радники з числа підданих однієї із західних країн, що знаходяться в українських центрах прийняття рішень в Києві, не обов'язково будуть проблемою при прийнятті Росією рішень на відповідні дії".

Читайте також:

Росія і Білорусь піднімають бойову авіацію і війська ППО. Сказали, що навчання.

Європейці не витримали: у турецьких готелях більше не повинно бути росіян.

Зможете спокійно грабувати: росіян по-новому заманюють для відправки в Україну.