Якщо вірити статистиці НБУ, то на 01.01.2022 найбільші активи в сумі 407,3 млрд грн мав ПриватБанк, тому саме його вважають найбільшим в Україні. Ще б пак, в цьому банку 1 092 відділень, 5 191 банкомат з готівкою, 10 066 терміналів самообслуговування та 146 134 POS-терміналів на касах.

От тільки декілька годин тому найбільший український банк ПриватБанк повідомив про виникнення аварійної ситуації з каналами зв'язку. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Про проблему знають і вже вирішують її. Але сьогодні, у переддень Великодня, у клієнтів можуть виникнути складнощі в користуванні сервісами, зокрема Приват24, мережі банкоматів й оплатами картками через торгові термінали.

"ПриватБанк повідомив про виникнення аварійної ситуації з каналами зв'язку, через що 23 квітня наші клієнти можуть зіткнутися з тимчасовими затримками в роботі сервісів банку, мережі банкоматів та оплати картками покупок через торгові термінали", – йдеться в повідомленні.

Банк запевнив, що його фахівці роблять все можливе для найшвидшого відновлення стабільної роботи.

Зазначимо, раніше у пресслужбі ПриватБанку повідомили, що 23 та 24 квітня відділення державного банку по всій Україні не працюватимуть, але мобільний додаток Приват24, термінали та банкомати, а також служба підтримки працюватимуть цілодобово.

Відвідати відділення банку можна буде 25 квітня. Але працюватимуть вони за скороченим графіком: з 10:00 по 13:00.

Читайте також:

Ось і почалося: вперше майже за 20 років Японія звинуватила РФ в окупації

"Це військова мета": у Росії заявили, що будуть атакувати військову допомогу для України

Зеленський заявив про паради на 9 травня: "будуть ненавидіти..."