Для Пасхи:

  • сир жирністю 9% - 550 гр.;
  • згущене молоко-150 гр;
  • вершкове масло-100 гр;
  • сирний сир - 150 гр.
  • цукати папайї і манго – 100 гр;
  • в'ялена вишня - 100 гр.

Декор: горіх мигдаль горіх Фундук Золотий барвник харчовий гарбузове насіння

Крем для декору:

  • згущене молоко-2 ст. л.;
  • сухе молоко-5 ч. л.

Варто відзначити, що з цієї кількості продуктів виходить 1 велика паска вагою 950 гр. і 2 маленькі

  1. У сир додаємо згущене молоко, сирний сир, м'яке вершкове масло і все пробиваємо блендером.
  2. Устанавлмваем пасочницу в глибокий посуд і вистилає вологу марлю в два шари.
  3. Викладаємо сирну масу і пересипаємо сухофруктами, злегка вдавлюємо їх. Так повторюємо кілька разів. Верх вирівнюємо.
  4. Накриваємо тарілкою, ставимо грузик і прибираємо в холодильник на 12 годин.
  5. Готуємо соус: змішуємо згущене молоко з сухим молоком. Густоту регулюйте за бажанням.
  6. Покриваємо Великдень соусом і прикрашаємо за смаком. Я прикрасила позолоченими горіхами і гарбузовим насінням.

Раніше Hyser писав, що у РФ заявили про запуск міжконтинентальної ракети. Загрожують миру.

Також наш портал писав, що Каспаров розповів про похорон Путіна:"його доля вирішена".

Нагадавши, ПриватБанк і Ощадбанк працюватимуть у новому режимі. Що потрібно знати