Майже 30 днів російські окупанти дислокувалися в околицях рудого лісу в Чорнобильській зоні відчуження. Там військові копали траншеї і намагалися будувати фортифікаційні споруди. При цьому солдати не використовували ніяких протирадіаційних засобів, а тому, за оцінками фахівців, жити їм залишилося не більше року. Після відступу росіян, прикордонники обстежують територію і знаходять те, що розумній людині складно зрозуміти.

Так, російські окупанти захопили Чорнобильську АЕС ще 24 лютого — в перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну. При цьому абсолютно всі об'єкти ДСП" Чорнобильська АЕС " і об'єкти, розташовані в зоні відчуження, перебували під контролем військових РФ.

Зараз же, після відступу російських військ, прикордонники обстежують Чорнобильську зону відчуження і знаходять дуже цікаві факти. Про все це вони повідомляють в Facebook.

"Прикордонники переконалися, що орки дійсно неабияк закопувалися в Рудому лісі. Вони проживали в покинутих ще в 1986 році будинках і влаштовували там пікніки", – написали в Державній прикордонній службі.

Як висловилися там, харчувалися "ці людиноподібні не тільки сухпайками, а й награбованими продуктами".

Крім того, як виявилося, в Рудому лісі російські окупанти проявили "розум і кмітливість" по-повній, адже вони намагалися зварити кашу з кавових зерен. Це, звичайно, сарказм, але він відмінно підкреслює всю печерність окупантів.

"Багато продуктів орки, ймовірно, вперше побачили в Україні, так як намагалися зварити кашу з кавових зерен. Як думаєте, це так радіація на них вплинула або притаманна загарбникам розумова відсталість?"- іронізують прикордонники.

Раніше Hyser писав, що Зеленський розвеселив жартом про затриманого і скуйовдженого Медведчука. Відео

Також наш портал повідомляв, що Путін заявив, що мирні переговори з Україною зайшли в глухий кут…

Нагадавши, накрив собою гранату і врятував хлопців: ще один воїн ЗСУ вже не повернеться додому