Ні для кого не секрет, що у Володимира Путіна і Володимира Жириновського, який сьогодні, 8 квітня 2022 року, знайшов свій останній притулок на Новодівичому кладовищі поруч з могилою Євгена Примакова, завжди були довірчі відносини. Вони часто зустрічалися і Путін завжди був готовий вислухати думку лідера ліберал-демократів з тих чи інших питань.

Не дивно, що на прощання з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським в Колонний зал Будинку Союзів на Великій Дмитрівці Володимир Путін приїхав в числі перших.

Він зайшов в повністю порожній зал з букетом червоних троянд, кілька секунд постояв біля труни з тілом політика, а після перехрестився, вклонився і пішов.

При цьому Путіна супроводжували три охоронці. По всій видимості, крім них і оператора в зал нікого більше не пустили.

Не став Путін також особисто висловлювати співчуття родині Жириновського. Він відразу ж відбув назад на своєму величезному кортежі.

"Він був першим. Після цього пішла людська черга. Коли Путін був ,то це (відсутність почесної варти. – Прима. ред. ) було зроблено, щоб не переривати чергу людей, які хотіли попрощатися. Просто президент приїхав раніше",-заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

До речі, на відео помітно, як у Путіна почали тремтіти ноги, коли він підійшов до узголів'я. При цьому, йому навіть довелося взятися за труну, щоб не впасти.

Зазначимо, що висловлюючи свої співчуття родині політика, Путін заявив, що Жириновський, як засновник і беззмінний лідер однієї з найстаріших партій Росії зробив великий внесок у становлення і розвиток вітчизняного парламентаризму і законодавства, а також у вирішення загальнонаціональних завдань.

Раніше Hyser писав, що Російські орки вкрали 15-річну українку. Фото дівчинки.

Також наш портал повідомляв про те, що відомо про таємних коханок Лукашенка.

Нагадавши, Лукашенко йде слідом за російським кораблем. Путін його послав