Сполучені Штати Америки ввели санкції проти дочок Володимира Путіна – Катерини Тихонової та Марії Воронцової – про яких президент Росії ніколи публічно не говорив.

"Катерина Володимирівна Тихонова та Марія Володимирівна Воронцова – дочки президента Росії Путіна.

Тихонова – технічний керівник, чия робота підтримує Уряд РФ та оборонну промисловість.

Воронцова керує фінансованими державою програмами, які отримали від Кремля мільярди доларів на дослідження в галузі генетики та перебувають під особистим контролем Путіна.

Тихонову й Воронцову внесено до списку відповідно до наказу №14024 за те, що вони є повнолітніми дітьми Путіна – особи, майно та майнові інтереси якої заблоковані відповідно до наказу №14024", - сказано в повідомленні.

Своє рішення США пояснили тим, що є вагомі підстави вважати, що Путін і багато його наближених та олігархів, ховають свої активи у членів сім'ї, які розміщують їх у фінансовій системі США, а також у багатьох інших частинах світу.

Зазначимо, що після того як США оголосили про санкції, Кремль вперше офіційно визнав Катерину Тихонову і Марію Воронцову дочками російського президента Володимира Путіна. Так, речник Путіна Дмитро Пєсков заявив у розмові з журналістами, що Кремль обов'язково відповість на санкції проти дочок Путіна, і "зробить це так, як вважає за необхідне"

До слова, додана до списку санкцій Марія Воронцова народилася в 1985 році в Ленінграді, а Катерина Тихонова – в 1986 році в Дрездені.

Раніше Hyser писав, що РФ може знову атакувати Київ після Донецька і Луганська.

Також наш портал повідомляв, що у Росії через брак продуктів продають армійські сухпайки. Фото.

Нагадавши, елітні псковські десантники відмовилися їхати в Україну