Маячні ідеї, негативні емоції по відношенню до оточуючих, манія величі, зниження розумових здібностей... з цього списку, схоже, вже все притаманне спрезиденту Білорусі Олександру Лукашенку. Чого тільки варта його заява про " спеціальну операцію в Росії.

Так, під час засідання Ради нацбезпеки Білорусі 7 квітня лідер білоруського режиму Олександр Лукашенко заявити, що в Україні "почали захоплювати білорусів". Саме з цієї причини йому довелося провести на території України "спеціальну операцію зі звільнення своїх співгромадян".

"Заарештували півтори тисячі наших вагонів, захопили наші автомобілі і до сотні, по-моєму, наших хлопців, які керували цими фурами. Я попереджав українців, що ми змушені будемо провести спеціальну операцію зі звільнення цих людей. Ми таку спеціальну операцію провели і всіх наших людей звільнили", - заявив гордо Лукашенко.

При цьому він не уточнив подробиці "спецоперації", проте зазначив, що вона була проведена на такому високому рівні, що навіть ніхто з Ради безпеки Білорусі не помітив.

"Якщо там у нас один, два, три, п'ять чоловік десь залишилися, треба жорстко поставити умови (нехай Макей розмовляє з послом України), що, якщо це не буде зроблено, ми вже відповімо по-іншому. Вони дуже багатьом ризикують", - додав Лукашенко.

ДО РЕЧІ, Лукашенко вирішив подати на державні нагороди виконавців цієї операції, проте деталей розкривати не став.

В Україні вже прокоментували так звану "білоруську спецоперацію".

Так, член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони і розвідки Федір Веніславський іронічно зазначив, що "спецоперація", мабуть, "пройшла" в голові білоруського гаранта.

"Спецоперація, про яку ніхто не знає. Вона народилася, була проведена і завершена в розумі у білоруського лідера. Звичайно, ніяких спецоперацій на території України спецслужби Республіки Білорусь не проводили, тому що наші розвідники і контррозвідники повністю контролюють ситуацію", — заявив чиновник.

Раніше Hyser писав, що РФ може знову атакувати Київ після Донецька і Луганська.

Також наш портал повідомляв, що у Росії через брак продуктів продають армійські сухпайки. Фото.

Нагадавши, елітні псковські десантники відмовилися їхати в Україну