Ось уже 35 днів російські війська наносять ракетно-бомбові удари на житлові масиви Київської області. Схоже, ворог націлений повністю знищити інфраструктуру і житлові квартали в цьому регіоні. Не дивно, що напрямок Буча-Ворзель-Гостомель відноситься все ще до найбільш небезпечним районам. Так, наприклад, у Бучанській громаді ворог окопався, а інфраструктура практично повністю зруйнована. Однак довго росіяни панувати там не зможуть, так як знайшовся той, хто на них влаштував справжнє полювання.

Стало відомо, що в Бучі на Київщині колишній мисливець щоночі наводить жах на російських окупантів, влаштовуючи на них полювання з рушниці. Ті вже один одному розповідають про переслідування невідомим мисливцем-примарою.

Про це розповіла в Facebook колишня снайперша Нацгвардії, ветеран АТО Галина Сернівка.

Місцеві жителі називають мисливця " примарою Бучі "на кшталт" примари Києва", що захищає небо столиці.

За її інформацією, "привид Бучі" -це 70-річний пенсіонер, мисливець з солідним стажем і досягненнями, якого, однак, через вік не взяли в місцеву ТРО.

Тому на всі відкладені на чорний день гроші чоловік придбав патрони до гвинтівки і відправився "у вільне плавання" — партизанити вночі в околицях рідного міста (вже міста-героя), наводячи страх на окупантів.

"Після його вилазок рашисти недораховуються 1-3 своїх. На рахунку Бучанського мисливця понад 50 ліквідованих орків. А один патрон, до слова, обходиться старому майже в 150 гривень. Ось і вважайте. Але для росіян нічого не шкода, жартує дідусь, крім Батьківщини", - написала снайперша.

Читайте також: